Onder dankzegging voor alle reacties, onderstaand korte samenvatting:

80 % is dik tevreden over Meerdaagse en veiligheid van het parcours.
Wel is er discussie over de aard van de rondjes: criterium versus omloop. De stichting kan comite's, dorpen niets dwingend voorschrijven maar ziet wel toe op de juiste balans over de wedstrijden.
Het Meerdaagse bestuur streeft ernaar om in 2019 weer een tijdrit op de Meerdaagse kalender te hebben.
cijfer
De website is voor de meeste de belangrijkste info-bron. Hoewel ze er wel stonden misten renners parcours plattegronden, we gaan ze een betere plek op de website geven.
Sommigen misten het programma-boekje, leggen we volgend jaar ook bij de inschrijftafel en wel online als PDF. Frequent zullen we ook een nieuwsbrief versturen, aanmelding via website.
veilig
Hoewel de microfonist het veelvuldig noemt zullen we de te verrijden catch-sprints vermelden in reglement en zullen we nog meer zorg besteden aan opstellen renners volgens omgekeerd klassement.
De gewenste leiderstrui is terug: Mijn Accountant wordt sponsor van deze trui. Voor de beste sportklasse renner zullen we de witte trui van Sportscom gebruiken.
 
Er is nog steeds ruis over de 50 punten regel inzake deelname Blijham. We gaan tijdig in overleg met organisatie, hoe en wat in 2019.
 
We kregen diverse tips inzake interactie met publiek, gaan we naar kijken!

logo mijn accountant

De leidersprijstrui, voor de renner die het vaakst als eerste over de streep komt, is terug in de Meerdaagse. Mijn Accountant uit Groningen wordt sponsor van de trui in 2019. 

leiderstrui

Rudie Wiersma maakte een mooie serie, hier te bekijken!

wiersma

Hoera hoera het is er weer, de Wielermeerdaagse special

AMYSOFT WIELERMEERDAAGSE NOORDENVELD WESTERKWARTIER

De ketting stond op knappen aldus voorzitter Theo Jurriens van de Wielermeerdaagse maar dankzij de inzet van Wieler comité Nieuw Roden hebben we voor 2018 een nieuwe hoofdsponsor: Amysoft waterontharders. Het Leekster bedrijf, sinds kort op een nieuwe locatie op bedrijvenpark Leeksterveld aan de A7 te Leek, levert vooral waterontharders voor de particuliere markt.

De nieuwe sponsor heeft er ook voor gekozen om zijn naam aan het evenement te koppelen, kortom nieuwe sponsor nieuwe naam. Amysoft is tevens sponsor van de zogenoemde GELE trui, voor de leider in het algemeen klassement. Bathoorn Autoschade is als vanouds sponsor van de RODE trui, de trui voor de beste sprinter. SportsCom is sponsor van de WITTE trui, de trui voor de beste jongere.

De Amysoft Wielermeerdaagse Noordenveld Westerkwartier start op 1 juli te Peize, de andere etappes zijn 2 juli Nieuw Roden, 4 juli Zevenhuizen en op 7 juli de grote FINALE in de Wilp.