Onder dankzegging voor alle reacties, onderstaand korte samenvatting:

80 % is dik tevreden over Meerdaagse en veiligheid van het parcours.
Wel is er discussie over de aard van de rondjes: criterium versus omloop. De stichting kan comite's, dorpen niets dwingend voorschrijven maar ziet wel toe op de juiste balans over de wedstrijden.
Het Meerdaagse bestuur streeft ernaar om in 2019 weer een tijdrit op de Meerdaagse kalender te hebben.
cijfer
De website is voor de meeste de belangrijkste info-bron. Hoewel ze er wel stonden misten renners parcours plattegronden, we gaan ze een betere plek op de website geven.
Sommigen misten het programma-boekje, leggen we volgend jaar ook bij de inschrijftafel en wel online als PDF. Frequent zullen we ook een nieuwsbrief versturen, aanmelding via website.
veilig
Hoewel de microfonist het veelvuldig noemt zullen we de te verrijden catch-sprints vermelden in reglement en zullen we nog meer zorg besteden aan opstellen renners volgens omgekeerd klassement.
De gewenste leiderstrui is terug: Mijn Accountant wordt sponsor van deze trui. Voor de beste sportklasse renner zullen we de witte trui van Sportscom gebruiken.
 
Er is nog steeds ruis over de 50 punten regel inzake deelname Blijham. We gaan tijdig in overleg met organisatie, hoe en wat in 2019.
 
We kregen diverse tips inzake interactie met publiek, gaan we naar kijken!